15 травня в Московський відділ поліції Харківської області надійшла заява 22-річної дівчини про те, що її 32-річний співмешканець ще 12 лютого пішов у магазин і додому до цих пір не повернувся. На питання поліцейських, чому харків'янка звернулася поліцію настільки пізно, та відповіла, що весь цей період вона намагалася його знайти своїми силами, разом з родичами і друзями чоловіка. Дівчина сподівалася, що співмешканець найближчим часом повернеться. Також вона додала, що він може вживати наркотики.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

У заяві харків'янка надала детальний опис одягу, в якій її співмешканець пішов з дому. Було встановлено, що з такими прикметами і саме в такому одязі 14 лютого близько 7:20 на лавочці біля під'їзду будинку на вулиці Академіка Павлова перехожі виявили мертвого чоловіка. На його руках експерти виявили сліди ін'єкцій. Причиною смерті стало отруєння невідомими речовинами.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "зникнення особи без вести".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Заявниця впізнала свого зниклого співмешканця з фото. Їй повідомили, що 10 квітня чоловіка поховали на території 18 міського кладовища в Харкові.

Як стало відомо, померлий мав подвійне громадянство. Його мати живе в Латвії. Жінка висловила намір провести ексгумацію тіла сина, щоб перевезти його в Латвію і поховати там.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янка, обезглавившая маленьку дочку, терміново їде в Дніпро

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові старий Отелло задушив дружину через ревнощі і схопився за лезо

Також «Знай.ua» писав, що Юна франківчанка повісилася на светрі, не витримавши знущань батька - чотири роки пекла