Вчора, 20 травня в Шевченківське відділення поліції міста Харків, надійшов дзвінок від небайдужої харків'янки, яка знайшла маленьку дитину, яка знаходилася на вулиці без супроводу дорослих.

Про це повідомила прес-служба ювенальної превенції поліції Харківської області.

Поліція розшукала 31-річну мати дворічного хлопчика, який 20 травня був помічений гуляючим босоніж по проспекту Перемоги в Шевченківському районі Харкова. Дитина була у футболці і памперсі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

джерело: Ювенальна Превенція ГУНП
джерело: Ювенальна Превенція ГУНП

Дитину відправили на медичне обстеження в лікарню. З матір'ю дитини була проведена бесіда, на неї складено адмінпротокол за ст. 184 Купап України "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Направлено інформації у Службу у справах дітей з метою проведення перевірки умов проживання та життя дитини.

джерело: Ювенальна Превенція ГУНП
джерело: Ювенальна Превенція ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові колишній хлопець виставив дівчині "рахунок" за подарунки і жорстоко побив - не дістанешся нікому

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'янка, обезглавившая маленьку дочку, терміново їде в Дніпро

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом виявили паралізовану красуню з переламаним хребтом, очевидці ахнули