Харків'яни звернулися до мера міста Геннадія Кернеса з проханням відремонтувати дорогу на вулиці Зерновій. Відповідна петиція з'явилася на сайті міськради.

"Просимо відремонтувати частину дороги по вул. Зерновий від вулиці Котляревського до Морозова. Ця дорога з'єднує проспект Гагаріна і Морозова і дуже потрібна для місцевих жителів приватного сектору. Також на Зерновий знаходиться багато різних підприємств, до яких потрібен нормальний під'їзд. Крім усього, будівництво метро на Одеській передбачає розвиток інфраструктури поруч", - пише автор петицію Володимир Храмів.

ремонт доріг, фото: kremen.today
ремонт доріг, фото: kremen.today

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

За словами харків'янина,що навіть незважаючи на жахливий стан дороги, в будні дні по ній проїжджає величезна кількість автомобілів.

Місцеві жителі, промислові підприємства, часто бувають і проїжджаючі люди на селище і навіть всі таксисти міста Харкова, дуже просять відремонтувати цю дорогу.

"Враховуючи що там йде теплотраса і їздять фури, є альтернативна пропозиція зробити цю дорогу з великих бетонних плит. Дуже просимо міську владу створити диво для зручності та комфорту всього міста", - підсумував чоловік.

За добу петицію підтримали вже майже сотня харків'ян. Якщо через три місяці документ набере 5 000 підписів, у міськраді зобов'язуються його розглянути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Я взяв зобов'язання відремонтувати і побудувати більше доріг, ніж незалежна Україна коли-небудь бачила – Кубрак

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Нікополі звалився міст під мова Зеленського про "великой стройке" - конфуз дня обговорює вся країна

Також «Знай.ua» писав, що Змінити полуницю на асфальт - Укравтодор "переманює" заробітчан з Польщі