Харківські волонтери намагаються знайти молодого чоловіка, який зник при загадкових обставинах.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто Х".

У Харкові розшукують 32-річного Артура Тимченко, який ще 11 лютого 2020 року вийшов на п'ять хвилин у магазин і дотепер про його місцезнаходження нічого не відомо. Родичі зниклого чоловіка заяву в поліцію подали лише в травні. Вони стверджують, що до цього намагалися шукати Артура своїми силами.

"На сьогодні відомо, що Артур був прихожанином церкви "Нове Покоління", там же працював перекладачем. Жив на Нових будинках, метро "Армійська". Працював вдома. У лютому вийшов в "АТБ" на вул. Рибалко. Вискочив на п'ять хвилин без телефону і більше не повернувся", - розповідають волонтери пошукової групи "Мілена".

У Харкові розшукують 32-річного Артура Тимченко

Волонтери повідомляють, що вдома у молодого чоловіка залишилася цивільна дружина й 9-місячна дитина. Кохана зниклого розповів, що в Харкові у Артура немає ні друзів, ні близьких знайомих, хлопець приїхав з Лондона й українського громадянства не має.

Мама зниклого зараз живе у Лавії, але через карантин не може приїхати в Україну. Відомо, що Артура оголосили в міжнародний розшук з боку Англії і Латвії.

"Ми не подавали заяву в поліцію, тому що намагалися шукати самотужки. У церкві, де він був прихожанином, про ситуацію знають і теж допомагають шукати. Коли він виходив в магазин, ніякої сварки між нами не було", - каже дружина Вероніка Спесивцева.

У Харкові розшукують 32-річного Артура Тимченко


На фейсбук-сторінці мами хлопця, яка теж кинула клич про допомогу, з'явився коментар знайомих з припущенням, що хлопець може перебувати в реабілітаційному центрі. Однак чи страждав Артур наркозалежністю – не відомо. Ніхто з родичів цю інформацію не підтвердив і не спростував.

Прикмети зниклого: русяве волосся, зріст 175-180 см, стрункої статури, на правій руці три порізи післяопераційних. На лівій – велика родимка. Чоловік був одягнений у червону футболку, чорну курточку, спортивні темно-сині штани Calvin Klein, сірі кросівки U. S. POLO.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження хлопця просять телефонувати 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.


Також Знай.ua писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.