Зовсім скоро у Харкові з'явиться нова прикраса, яка підніме настрій жителів міста у літній період — 12-метрова фігура з квітів. Про це розповіли в мерії міста.

Повідомляється, що незвичайна фігура у формі серця створюється силами працівників комунального підприємства "Харківзеленбуд" на одному із схилів по вулиці Дерев'янко.

Начальник дільниці Павло Скотаренко розповів, що крім 12-метрової фігури серця, на схилі з'явиться напис "Ми любимо Харків", який також буде складатися з квітів. В даний момент в планах підприємства зробити квітник довжиною в 1000 метрів, а літери висотою в 5 метрів.

Крім цього, він зазначив, що для створення декоративної клумби будуть використані кілька десятків тисяч різних видів квітів, які будуть мати різні кольори і контрастувати між собою створюючи приємну картину.

"По контуру написи висаджені ірезина і альтернантера. "Серце" ми створимо з червоної петунії, а на місці букв будуть рости коралові рослини того ж виду" — підкреслив Скотаренко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Варто відзначити, що в Харкові вже місяць триває весняна висадка квітів. Так, комунальники ж встигли прикрасити кілька районів міста включаючи околиці головних визначних пам'яток.

Нагадаємо, раніше в Харкові тролейбус заплутався в гордості Кернеса і створив пробку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка стала зіркою мережі через працьовитість.

Також Знай.иа" писав, що мешканці Львова перетворили двір в музей.