У Харкові дорога гірлянда, придбанням і установкою якої пишається мер міста Геннадій Кернес, несподівано стала причиною величезного затору на дорозі. Про це розповіли в телеграм-каналі «ВІХА Харків», публікуючи відповідні кадри.

Як повідомляється, все сталося на вулиці Сумській – один із тролейбусів, що слідував за маршрутом №2, раптово «втратив» контакт з мережею - злетіли штанги. При цьому вони зачепили гірлянду, яка обійшлася міському бюджету в 17 мільйонів гривень.

Поки водій тролейбуса намагався акуратно відчепити свій транспорт від нечувано дорогого вуличної прикраси, автомобілі на Сумської змушені були чекати можливості проїхати аварійну ділянку.

Поки не відомо, чи вдалося водієві тролейбуса самостійно врятувати становище, чи ж довелося викликати на підмогу фахівців.

"17 мільйонів псу під хвіст", - коментують ситуацію городяни.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, відео «ВІХА Харків»
Скрін, відео «ВІХА Харків»

Скрін, відео «ВІХА Харків»
Скрін, відео «ВІХА Харків»

Додамо, що багато городян були незадоволені тим, що місто витрачає величезні гроші на ілюмінацію. Пізніше з'явилася інформація про те, що при закупівлі гірлянд були реалізовані корупційні схеми.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.