У Зміївському районі Харківської області зникла 76-річна Валентина Зозуля. Бабуся вийшла у двір погуляти в результаті чого зникла і не з'являється вдома вже п'яту добу. Про це розповіли на порталі "Город Х".

Повідомляється, що 13 травня Валентина Зозуля залишила свій будинок у селі Безпальче і безслідно зникла.

До пошуку бабусі приєдналися волонтери групи "Мілена". Дана група займається пошуком зниклих людей і була названа на честь шестирічної дівчинки Мілени Шевельової, з якою стався трагічний випадок.

Пошуковцям вдалося дізнатися, що Валентина Зозуля раніше проживала в селищі Донець Балаклійського району. Вона нещодавно пережила інфаркт та інсульт, після чого родичі перевезли її Беспаловку.

Бабуся для пересування використовує дві палички і погано знає місцевість. Волонтери двічі оглянули територію великого двору, в якому могла заблукати Валентина, проте нічого не знайшли. Родичі розповіли, що вона пішла з дому дуже швидко, і ніхто не зміг помітити, як це сталося. Пошуковики прочесали територію: луг, болото і густий ліс, але не знайшли й сліду зниклої старенької.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

“Стежки закінчуються буреломом. Нам складно було йти, а бабусі з паличкою” - підкреслили волонтери.

Зникла Валентина Зозуля: gx.net.ua

У пошуках також задіяли службу порятунку і поліцейських з собаками, які вийшли на слід. Волонтери розповіли, що собаки привели до озера, проте цього слід мало надії оскільки нещодавно пройшов дощ і тварини могли заплутатися.

За версією поліцейських старенька могла потонути, в такому випадку її тіло спливе через три дні. Послуга водолазів виявилася дуже дорогою, тому від неї відмовилися.

Сім'я продовжує пошуки зниклої. Місцеві жителі говорили, що бачили, як Валентина ходила до покинутих дворів і заглядала в вікна. Є версія, що бабуся пішла до старого будинку, відстань до якого близько 40 кілометрів. Місцеві жителі знають про її зникнення і повідомлять родичам, якщо вона з'явиться.

Жінка була одягнена: халат велюровий з червоними квітами, червону футболку, рожеві темні шкарпетки і тапочки. На голові була біло-блакитна хустка, а в руках дві палички - біла і дерев'яна (не пофарбована).

Нагадаємо, раніше у Києві аферист нахабним чином видурив гроші у пенсіонерки.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Львові поліцейські повернули сина зниклого батька.

Також Знай.иа" писав, що під Одесою пенсіонерки мало не затоптали молодої людини через масок.