Днями В Харкові зникла 16-річна Анастасія Заблодська. Про це повідомили в облуправлінні Нацполіції. Як було відомо раніше, 11 травня близько 16:00 дівчина пішла з дому на вулиці Дарвіна і не повернулася, при цьому її телефон був відключений.

На щастя, Анастасію Заблодську знайшли.

14 травня оперуповноважені Київського відділу поліції Харківської області встановили місцезнаходження дівчинки. Як з'ясувалося, дівчина весь цей час перебувала у свого знайомого. З Анастасією провели профілактичну бесіду.

У відношенні матері складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові відшукали дівчинку, що втекла з дому після сварки з мамою. Шукати дитину допомагали учасники пошукової групи «Мілена»

Знайшли Віолетту на Південному вокзалі її затримали нацгвардійці і передали в руки поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом зникла молода брюнетка, в чорному, копи обчесывают кожен метр

Також «Знай.ua» писав, що На Львівщині пропала юна блондинка в чорному, батьки хапаються за кожну соломинку