У Харкові пенсіонерка випала з балкона висотного будинку. Про це повідомили в співтоваристві «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що літня жінка впала на дах аптеки, розташованої під будинком на вулиці Амосова, 25, і від отриманих травм померла на місці. Медики не встигли врятувати їй життя.

«Тільки що на Амосова, 25 літня жінка впала з балкона багатоповерхівки. Приземлилася на дах аптеки, померла на місці», - пишуть у співтоваристві, додаючи, «Що за дичина сьогодні діється?».

Фото: «ХС Харків»
Фото: «ХС Харків»

Фото: «ХС Харків»
Фото: «ХС Харків»

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Не знаю, що відбувається... але моя мама дуже сильно страждає, що не може виїхати на дачу… не ходять електрички... вона вже все в квартирі переробила...», - пише харків'янка у коментарях до повідомлення.

«Тому що цей карантин людей доводить до відчайдушності, ні роботи, ні грошей, літні люди не доїдуть на дачу чи город, і у них починається депресія», «А що цим людям залишається зробити?», «Я не зрозумію, що за флеш-моб такий сьогодні у людей похилого віку!?! Кошмар, третій стрибун за сьогодні…», «У пенсіонерів крадуть гроші з картки співробітники банку. Напевно, от і біда», - припускають коментатори.

Нагадаємо, в Харкові 13 травня стався неординарний випадок – з трамвая під час руху випав пасажир.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як будуть працювати метро, маршрутки та автобуси після 22 травня - Степанов уточнив деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові запустять маршрутки і тролейбуси, з метро доведеться почекати