Надзвичайний та водночас курйозний випадок стався у Харкові. Саме там поліцейський особливого призначення викликав підмогу та влаштував справжню "спецоперацію", адже переплутав іграшковий автомат зі справжніми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як відзначається, ще 14 травня до харківських правоохоронців надійшло повідомлення від чоловіка, який запевнив, що на Московському проспекті замітив автомобіль, в середині якого сидів чоловік з автоматом. В результаті він почав кричати на водія та бити рукав в скло, погрожуючи розправою.

Фото з водієм, дитячий автомат якого переплутати зі справжнім.

"Чоловік у цивільному одязі, який помітив в салоні автомобіля предмет, схожий на зброю, викликав патрульних для перевірки даної інформації. Під час встановлення обставин події з’ясувалося, що зброя, зовні схожа на бойовий автомат, виявилася іграшковою", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після цього, коли на місце прибули правоохоронці, які перевірили підозрюваного та нічого не виявили, окрім іграшкової зброї, водій заявив, "що поліцейській обіср@вся лише при виді іграшки".

Після цього було встановлено, що розлючений чоловік, який викликав патрульних, є діючим працівником поліції та займає посаду заступника командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області.

Наразі усі обставини інциденту встановлюються - у разі доведення провини правоохоронця, він буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності.

Ред.: Одіозний харківський спецпризначенець Віталій Лисинський прийняв іграшковий автомат за справжній і напав на авто, в якому була дитина Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraine Детальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.com.ua/novini/odioznyj-harkivskyj-spetspryznachenets-vitalij-lysynskyj-pryjnyav-igrashkovyj-avtomat-za-spravzhnij-i-napav-na-avto-z-dytynoyu-video/ #поліція #Харків

Geplaatst door Police Control Ukraine op Donderdag 14 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше, у Харкові зникла неповнолітня у чорній куртці - важлива будь-яка інформація

Як повідомляє портал Знай.ua, розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також Знай.ua писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла