В Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки та заснула в дорозі.

Про це повідомляє суворовський відділ поліції в місті Одесі.

Так, стало відомо, що в Одесі від таксистки постраждала жителька Суворовського району, яку та відвозила додому. Відомо що жінка викликала таксі після 12 години ночі та в дорозі заснула, через це вона стала легкою здобиччю для недобросовісної працівниці.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


Відомо, що водійка забрала з сумочки пасажирки телефон та банківську картку, з якої за допомогою мобільного додатку перерахувала на своє ім’я близько 72-х тисяч гривень.

Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати зловмисницю, нею виявилася 32-річна одеситка. У скоєному жінка зізналася.

Наразі зловмисниці повідомили про підозру за частинами 1 та 2 статті 185 (Крадіжка) та частиною 1 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. За це їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал Знай.uа загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив і знесла з рейок сімейний автомобіль.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знай.uа писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу