У Харкові кілька діб розшукували 14-річну Віолетту Єрмілову. Ще 9 травня дівчина пішла з отчого дому, розташованого по вулиці Миру (район ХТЗ), і до вечора 13 травня про її місцезнаходження нічого не було відомо.

Як повідомили в поліцію рідні, Віолетта пропала після сварки з мамою – у жінки виник конфлікт з дочкою, підліток грюкнув дверима і після цього про її місцезнаходження нічого не було відомо.

джерело: ГородХ

Шукати дитину допомагали учасники пошукової групи «Мілена», яку створили і назвали в честь шестирічної Мілени Шевельової. Нагадаємо, дівчинка гуляла з братом-однолітком і пропала. Її шукали у ніч на 27 квітня 2020 року і знайшли мертвою у полях через добу після зникнення.

Учасники пошукового чату прийшли до висновку, що Віолетта Єрмілова може ховатися у когось із своїх знайомих. Де ховалася школярка всі ці дні, поки не відомо, але виявили її під вечір 13 травня в людному місці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Жива-здорова. Біля "Кулиничів" на Південному вокзалі її затримали нацгвардійці і передали в руки поліції", - повідомили пошуковики.

Нагадаємо, дівчинка пропала, 9 травня близько 6-ї вечора після сварки з матір'ю пішла з дому і не повернулася.Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області. І до 13 травня дитину не могли знайти.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові зникла неповнолітня у чорній куртці - важлива будь-яка інформація

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові зник двометровий хлопець з рідкісним захворюванням, - прикмети і фото

Також «Знай.ua» писав, що На Львівщині пропала юна блондинка в чорному, батьки хапаються за кожну соломинку