Сьогодні,13 травня у Харкові підприємці ринку «Барабашово» провели пікет під стінами Головного управління Національної поліції у Харківській області на вулиці Жон Мироносиць, 5.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Харківської області.

За словами учасників акції, її метою є залучення уваги керівництва поліції в ситуації на території торгового центру, яка склалася навколо будівництва дороги через ринок. Пікетувальники передали керівництву харківської поліції відповідне звернення.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко обіцяв розглянути документ у зазначений законодавством термін та вжити заходів для вирішення важливих питань безпеки. А так само, правоохоронець заявив, що його підлеглі будуть діяти строго у відповідності з законом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Харків Times, 28 квітня користувачі соцмереж повідомляли про заворушення на ринку «Барабашово». Приводом для яких стало початок демонтажу частини торгових об'єктів ринку «Барабашово». Ряд пабликів запевняв, що магазини зносять, користуючись простоєм ринку через карантин, інші повідомляли, що скупчення людей навпаки викликано тим, що підприємці працюють всупереч карантину.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Протести проти карантину загострюються, українці втомилися терпіти - "Від вірусу - 2%, а від голоду - 100%..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також «Знай.ua» писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла