У Харкові сильна злива перетворила вулиці на повноводні ріки. Автомобілі змушені долати водні потоки мало не вплав, перетворившись на справжні субмарини. Відео природного «Апокаліпсису», який спіткав місто після чергового «раптового» сильного дощу, розмістив телеграм-канал Kharkiv Journal.

Наголошується, що події, зображені в короткому відеоролику, відбуваються на перехресті вулиці Ньютона та проспекту Ландау.

«На Ньютона/Ландау пливуть по хвилях», - підписали ролик його автори.

На опублікованих кадрах видно, що дощова вода збирається на проїжджій частині, і дощової каналізації не справляються з силою потоку. Через це автомобілі рухаються по фари у воді.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що для автовласників така «мокра» поїздка може обернутися великими збитками, не кажучи про те, що в таких калюжах не помітні серйозні ями на дорогах.

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.