Жінка з Харкова, яку нещодавно затримали за вбивство малолітньої дочки, неодноразово була жертвою домашнього насильства. Про це повідомляє видання “Типовий Харків”, посилаючись на слова близького друга сім’ї, у якій розгорнулася трагедія.

За словами джерела видання, жінку неодноразово бив брат, із яким вона мешкала під одним дахом. Зазначається, що чоловік мав вади мови, через що змушений був свідчити у поліції із сурдоперекладачем. Він та його сестра сильно пили, однак жінка нібито покинула пити після народження дочки.

Працівники Поліція Харківської області затримали на вулиці Полтавський шлях оголену жінку із ножем. В руках...

Geplaatst door Вячеслав Марков op Donderdag 30 april 2020

Разом із тим її брат продовжував пиячити, водив додому компанії друзів по пляшці. Разом вони напивалися та часто знищували запаси продуктів, які робила жінка. На всі її обурення брат нібито відповідав лайкою та бійками.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Про побиття жінка нібито заявляла до правоохоронних органів, однак там на заяви не поспішали реагувати.

“У поліції Тетяна не раз питала: “Ви приймете заяву, тільки коли він когось із нашої сім’ї вб’є?” – стверджує джерело журналістів.

Нагадаємо, раніше "Вона сильно пиячила" - у Харкові сусіди розкрили правду про матір, яка відрізала голову власній доньці

Як повідомляє портал «Знай.uа» У справі обезголовленої дівчинки з Харкова спливли моторошні родинні таємниці - "дядько кликав з ним полежати"

Також «Знай.uа» писав, що Вбивство одного брата і проживання з іншим: що відомо про харків'янку, яка відрубала голову доньці