У Харкові, в парку імені Горького, встановили нову скульптуру – у вигляді двох гігантських долонь, з яких ніби виростає деревце. Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків» в Instagram.

«У кращому парку з'явилася нова інсталяція. Як думаєте, скільки лямів коштує цей шедевр?», - запитують у передплатників автори посту, публікуючи фото скульптури.

Фото: «Х**вий Харків» в Instagram
Фото: «Х**вий Харків» в Instagram
Фото: «Х**вий Харків» в Instagram

«Наочний посібник, як потрібно скласти руки, якщо продовжать карантин...», «Ех...загребущі рученята... тонкий натяк», «Простіше запитати, скільки лямів на цьому шедеврі заробили наші чиновники», «Кожен палець по ляму!», - коментують фото скульптури харків'яни.

Разом з тим, знайшлися і ті, кому така скульптура в парку припала по душі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Скільки коштує, не вважала. Але виглядає красиво. Сподобалося», «Супер, молодець, пофіг скільки коштує, нам їх не бачити, а тут щось новеньке - весь світ в красі, а у нас «скільки коштує»», - зазначають коментатори під постом.

Нагадаємо, раніше У Кернеса закупилися скумбрією за ціною червоної риби, так не "куралесят" навіть слуги Зеленського

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кличко звернувся до киян із зоопарку

Також Знай.uа" писав, що Доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету