На Харківщині, в місті Чугуїв, розлючений власник квартири вийшов зустрічати викликаного ним сантехніка з монтуванням. Він побив співробітника комунальної служби, повідомляють у співтоваристві «Чесно-PRO-Чугуїв» у соціальній мережі Facebook.

Як наголошується, сантехніки виїхали на виклик по вулиці Кожедуба, 7, у п'ятницю, 30 квітня. За свідченнями самих комунальників, неадекватний чоловік накинувся на них з криками і нецензурними висловлюваннями, звинувачуючи їх у тому, що вони нібито довго їхали на виклик. У самого заявника сусіди зверху затопили квартиру.

Скрін, «Чесно-PRO-Чугуїв» у Facebook

При цьому чоловік наніс удар сантехніку монтуванням, від чого той випустив мобільний телефон. Апарат впав і розбився.

При цьому сантехнік стверджує, що виїхав, як тільки йому надійшов виклик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Що значить якийсь? Їхали за конкретною адресою, містер ікс, чи що? Бережіть сантехніків - їх залишилося мало!», «Люди деградують. Страшно аж стає, не знаєш, чого чекати від людини», «Викликали поліцію, і в лікарні були», - зазначають у коментарях до повідомлення місцеві жителі.

Нагадаємо, раніше "Встромили ніж у серце Києва: вандали розгромили сквер на Подолі

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також Знай.uа писав, що Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги - медики і копи розводять руками