Моторошна історія в четвер 30 квітня стрясла Харків і область. Рано вранці, близько 5:40, в Поліцію надійшов дзвінок про вбивство. Прибулі поліцейські виявили оголену жінку, яка йшла по трасі з пакетом, у якому перебувала голова дівчинки. Як було встановлено пізніше, це була рідна дочка неадекватної жінки – 38-річної Тетяни П'яновій. На момент вбивства дитині було всього 13 років.

Жінку затримали, доставили в суд. Відео з будівлі суду опублікувала користувач Facebook Аня Юрченко. На роликах жінка відверто хамить поліцейським і судді. “Не штовхай мене. Ти мене народжував, що ти мене чіпаєш?”, кричить вона полісменові. На звернення судді до неї за прізвищем, вона почала заперечувати, що це справді її прізвище. “Я не П'янова, звідки у вас взагалі така інформація”, кричить жінка. “Я не буду слухати, якщо розмова не про мене, воно мені нафіг не треба”, - заявила вона.


На відео видно, що П'янова в суді вела себе абсолютно неадекватно. “Ви дивитеся на своє особисте життя. Подобається лізти в чуже особисте життя, в чужу сім'ю?”, запитує вона у журналістів, присутніх у залі суду.

Суд над женщиной которая несла в пакете по трассе Голову дочери. Женщину зовут Татьяна Пьянова. Более 20 раз ударила дочь ножом

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Аня Юрченко op Donderdag 30 april 2020

Потім її пробило на філософію: “Чужа сім'я – це завжди загадка. Спустіться з небес на землю”. Після цього вона вступає в перестрілку, вимагає показати документи, ображає журналістів. Дитину вона назвала назвала “Помилкою молодості”. “Трахнулась в 16 років і завагітніла”, заявила П'янова. Хоча це зовсім не в'яжеться з її віком 38-річної жінки та віком покійної дочки, якій було всього 13.


Пізніше у П'яновій почалися відсилання до релігії. “Я нікому нічого не винна, я Богу повинна”, кричала жінка в залі суду. “Мене чекає Божий суд, а вашого суду я не боюся”, - заявила вона. Проте боятися слід було б. Суд постановив обрати П'яновій запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб без права на внесення застави.

Нагадаємо, раніше Поліція просить допомоги у упізнання тіла чоловіка знайшли в Києві в сміттєвому мішку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили"