Голова у пакеті, який з собою сьогодні вранці носила гола жінка, затримана в Харкові, належить її 11-річній доньці Христині. Про це повідомили в місцевому відділенні поліції.

За даними правоохоронців, сьогодні, 30 квітня, близько 8:30 ранку житель села Подвірки виявив у своєму будинку тіло 11-річної племінниці. Труп був без голови. Мати загиблої, 38-річна сестра заявника, кудись зникла.

Пізніше надійшла інформація про те, що по вулицях бродить гола жінка в неадекватному стані, яка озброєна заточуванням. Правоохоронці затримали її і виявили в пакеті голову дівчинки. Виявилося, що це саме мати відрізала голову своїй дитині і вирушила з нею гуляти.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: Віха Харків
Фото: Віха Харків

Фото: Треш Харків
Фото: Треш Харків
Фото: Треш Харків

За словами сусідів, «жінка здавалася цілком адекватною, працювала». Кажуть, що «дівчинка хороша, в школу ходила, весела». Сусіди зізнаються, що шоковані новиною про вбивство.

Пояснити мотиви свого вчинку затримана жінка не змогла, її відправили в ділянку до проходження медико-психіатричної експертизи.

Нагадаємо, раніше за Харкову розгулювала гола розпатлана жінка з людською головою в пакеті - обімліли навіть бувалі копи.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили"