Харківські правоохоронці перевіряють інформацію про мінування будівлі в центрі Харкова.

Про це повідомили в відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

На місце виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції і фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції.

Повідомлення про закладення вибухівки в установі, розташованій на площі Свободи, 6, надійшло в службу "102" 29 квітня близько 11:00.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За інформацією силовиків, у середу, 29 квітня, близько 11:00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на площі Свободи, 6 (там знаходиться Північний корпус ХНУ ім. В. Н. Каразіна) закладено вибуховий пристрій.

суд, скріншот з відео
суд, скріншот з відео

Як розповів поліцейський, на місці працює близько 40 правоохоронців, зараз обхід території і приміщень з собаками. Працівників суду евакуювали.

В даний час триває огляд приміщень та прилеглої території.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вокзал мало не злетів у повітря, сотні життів могли обірватися вмить: "Лежали неподалік від..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві невідомий "мінер" влаштував пекельну ніч хворим в Олександрівській лікарні, українці в люті - "шкода, немає розстрілу за такі жарти"

Також «Знай.ua» писав, що У Львові "замінували" Личаківський цвинтар, копи обстежували кожну могилу: хто замахнувся на мерців