У Харкові мешканців вулиці Маршала Бажанова тероризує зграя бродячих собак. За словами перехожих, тварини кидаються на всіх підряд і ведуть себе досить агресивно. Відео однієї з таких неприємних зустрічей опублікувала харків'янка в співтоваристві «Віха Харків».

За словами свідка, вона вирішила зняти зграю на відео, але як тільки почала зйомку, тварини побігли в її бік. Злякавшись, вона припинила знімати і поспішила піти подалі від зграї.

«На вулиці Маршала Бажанова з'явилася зграя бродячих собак. Наша підписниця надіслала, із застереженням, що як тільки стала знімати їх, вони на неї побігли. Страшнувато...», - пишуть у співтоваристві.

Додамо, що проблеми з бродячими собаками в Харкові існують давно – тварини нападають на людей і переносять різні інфекції. Міська влада неодноразово обіцяла мешканцям вирішити цю проблему, але поки безрезультатно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , жінка, яка планувала відвідати Ухань на початку цього місяця, подякувала собаку за те, що вона пережувала паспорт і скасувала її поїздку в місто, вражений коронавірусом.

Також Знай.uа" писав, що в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.