В Харківській області розшукують 6-річну дівчинку 2013 року народження - Шевельову Мілену Сергіївну. Дитина зникла 26 квітня 6 годин вечора.

Про зникнення дитини повідомляє Телеграм-канал Kharkiv Journal.

скріншот
скріншот

Дівчинка пропала в селі Соснівка (Золочівський район, Харківська область)

Було одягнена: у куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні спортивні штанці, чорні кросівки «Nike» з рожевими вставками, окуляри.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Прикмети: на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі, носить окуляри.

Мати дівчинки просить усіх небайдужих, хто бачив, знає чи здогадується де може перебувати дитина - повідомити про це.

Номер мами: 066-33-01-757

Важлива будь-яка інформація, адже кону життя і здоров'я дитини.

пропала дитина,фото, джерело Телеграм-канал Kharkiv Journal
пропала дитина,фото, джерело Телеграм-канал Kharkiv Journal

Нагадаємо, на Київщині, у місті Славутич, розшукують 14-річну дівчинку, яка 21 квітня не повернулася за місцем проживання. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей.Відзначається, що розшук малолітньої ведеться Славутицьким відділенням поліції. Зниклої неповнолітній Букші Олександрі - 14 років, однак вона виглядає старше свого віку, приблизно на 15-16 років. У вівторок, 21 квітня, близько 11:00 вона вийшла з місця тимчасового проживання в місті Славутич - Невського кварталу, 3, і до теперішнього часу не повернулася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зникла жінка з хлопчиком, який мріє стати поліцейським - прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом зникла золотокоса дівчинка з блакитними очима, батьки в розпачі - прикмети і фото

Також «Знай.ua» писав, що У Києві зникла 17-річна красуня зі шрамом на лобі, - "пішла з дому в дві години ночі"