У Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася. Про це стало відомо з повідомлення служби розшуку дітей Головного управління Національної поліції Харківщини.

За даними правоохоронців, в останній раз телефонний зв'язок з Христиною Скляренко 2006 року народження була у вечір суботи, 4 січня. Вона подзвонила мамі, і розповіла, що разом з подругою на ім'я Каріна гуляють в парку Індустріального району, і скоро повернеться додому. Однак після цього зв'язок з нею обірвався, а вдома вона так і не з'явилася. Родичі кинулися на пошуки, але їх зусилля нічого не дали.

Мати дівчинки розповіла правоохоронцям, що раніше її дочка не виявляла схильності до втеч з дому.

Прикмети зниклої Христини Скляренко: близько 160 сантиметрів зросту, худорлява, сіроока, з довгими прямим волоссям кавового кольору. На ній у момент зникнення були чорна куртка-парку, штани бордового кольору та чорні кросівки з смужками червоного кольору.

Христина Скляренко, фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Батьки та правоохоронці просять усіх, хто знає що-небудь про місцезнаходження Христини, повідомити за телефонами 102 або 0573704130.

Нагадаємо, у Вінницькій області пропав дитина - 12-річний Микита Іванов пішов з центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Жмеринці і досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику.

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.