В Харківській області місцева влада вирішила обмежити в'їзд в село Стрілеча – там було зафіксовано спалах захворюваності на коронавірус в обласній психіатричній лікарні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян.

"Отримали інформацію, що в Харківській обласній психіатричній лікарні № 1 в селі Стрілеча підтверджено 11 випадків захворювання COVID-19. Екстрено зібрали позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У селі встановили контрольно-пропускний пункт", – написав він.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Також Артур Товмасян додав, що блокпост зможуть перетинати ті громадяни, які зареєстровані або проживають у цьому селі, а доставка продуктів "буде здійснюватися в звичайному порядку".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, голова РДА підкреслив, що видача перепусток розпочнеться в сільраді з понеділка, 27 квітня.

У Харківській обласній психіатричній лікарні №1 зафіксували 11 випадків зараження на коронавирус. Виявлені в установі випадки складають половину кількості нових заражень в області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відмовилися від госпіталізації українці з Covid-19 заплатять за лікування зі своєї кишені - оголошено суворі правила

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Україні виготовили 200 тисяч тестів на коронавірус - хто отримає їх першими

Також «Знай.ua» писав, що Китайська вакцина вилікувала хворих коронавірусом мавп, людство в їх руках