В Харкові за територією Новосалтовского ринку відбувається стихійна торгівля.

Про це повідомляє телеграм-канал "ВЕХА (Харків)".

Так, стало відомо, що в Харкові незважаючи на те, що Новосалтовский ринок закритий, за його територією відбувається стихійна торгівля. Зазначимо, що територія ринку охороняється, але за його межами ніхто не стежить за дотриманням карантину.

Фото телеграм-каналу ВЕХА (Харків)


Безліч людей, які тут торгують - працівники Новосалтовского ринку. Тут торгують практично всім - овочами, фруктами, солодощами та іншими продуктами харчування. Зазначимо, що від покупців тут немає відбою.

Фото телеграм-каналу ВЕХА (Харків)


" Можна обурюватися. Але ми хочемо поглянути на цю проблему ширше: як завжди, наша улюблена держава залишила нас самих боротися з проблемами, які вона створила.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Торгівлю заборонили. А куди товар швидкопсувний подіти? Помріємо? Припустимо, вона, наша Держава, це все викупить у підприємців і роздасть бідним? Ні? Ну на сировину відправить, на заморозку? Помріяли? Це всі НАШІ проблеми", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "ВЕХА (Харків)".

Фото телеграм-каналу ВЕХА (Харків)

Фото телеграм-каналу ВЕХА (Харків)

Нагадаємо, в протягом більше 30 днів карантину в України близько 1-1,3 мільйони людей втратили постійне місце роботи. Загальна кількість безробітних досягла 2,5-2,8 мільйони чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , святкування Великодня вдома може зупинити поширення Covid-19 в Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні очікується обвал цін на медичні маски – склади ломилися від пошитого.