У Харкові промишляють трамвайні рекетири, які прикидаються контролерами і вимагають у пасажирів гроші. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Харків 1654».

За словами автора поста, неприємний інцидент стався 23 квітня, близько 11:00, в трамваї № 3.

«Чоловік зайшов, сів на вільне місце біля вікна, приготував гроші за проїзд, кондуктор пройшла повз, мовляв не помітила його, хоча народу було мало, чоловік вирішив, що віддасть гроші, коли кондуктор буде йти назад, йому на зустріч», - пише жінка.

Вона додає, що до чоловіка підсіли «три амбали, один поруч, один ззаду і самий діловий стояв перед ним (всіх видно на відео)». Ця трійця почала вимагати штраф за неоплачений проїзд - 120 гривень. При цьому жодних посвідчень та маршрутного листа у них не було.

«На початку розмови вдалося трохи зняти відео, потім вони не давали фоткати або знімати, хамили і не випускали з трамвая на потрібній зупинці, кондуктор і водій схоже з ними заодно, оскільки ніякої реакції з їх боку не було. У кабіні біля водія є зв'язок», - зазначає дружина потерпілого, додаючи, що «молодики викликали на відкритий конфлікт, намагалися в кінці по-тихому вибити і телефон».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рэкет под под видом контроллеров вымогают в трамваях деньги. Сегодня 23.04.20. Между 10 и 11 часами утра трамвай по маршруту 3, вагон 4047-4048. Муж зашел, сел на свободное место у окна, приготовил деньги за проезд, кондуктор прошла мимо, мол не заметила его, хотя народу было мало, муж решил, что отдаст деньги, когда кондуктор будет идти обратно, ему на встречу. К нему подсели три амбала, один рядом, один сзади и самый деловой стоял перед ним (всех видно на видео). Начали вымагать штраф за неоплаченный проезд 120 грн. Никаких удостоверений, маршрутного листа, бейджев не было. Вначале разговора удалось чуть заснять видео, потом они не давали фоткать или снимать, хамили и не выпускали с трамвая на нужной остановке, кондуктор и водитель похоже с ними заодно, т.к. никакой реакции с их стороны не было. В кабине у водителя есть связь. Молодчики вызывали на открытый конфликт, пытались вконце по тихому выбить и телефон. Я позвонила мужу и стала невольным свидетелем всего происшествия. Они продержали его в вагоне до Новожаново, на конечной, как сделали бы настоящие ревизоры они его не вывели и на его требования к водителю и кондуктору остановить трамвай и вызвать полицию, ответили, что у них график и поехали со всей этой компанией в обратный путь с Новожаново. Тут пришлось вмешаться мне, я вызвала полицию, после этого как начала у мужа уточнять где трамвай и , что за ними едет патруль, молодчики отпустили мужа и сбежали сами , кондуктор закрылась в кабине водителя. Если есть еще пострадавшие, пишите, можем подать заявление в полицию, есть еще несколько коротеньких видео с кондуктором. Не теряйтесь и сразу звоните в полицию сами!

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 23 april 2020

На кінцевій водій і кондуктор не стали викликати поліцію, а заявили чоловікові, що «у них - графік», і відправилися в зворотний шлях разом з трійцею бандитів. В цей час жінка встигла викликати правоохоронців, «молодики відпустили чоловіка і втекли самі, кондуктор закрилася в кабіні водія». Всіх, хто постраждав від дій бандитів, просять повідомляти в поліцію.

Нагадаємо, раніше Погрожував зброєю і вимагав "викуп" за пасажирів - копи затримали рекетира, який напав на маршрутку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом нахабний злодій в погонах обніс будинок дідуся - ні пенсії, ні подушок

Також «Знай.ua» писав, що Школярі пішли на зухвалий грабіж заради 70 гривень, копи спіймали підозрюваних