На Харківщині у селі Високопілля Валківського району, де вже зафіксовано дві смерті від коронавірусу, перекопали грунтові дороги, по яких місцеві жителі об'їжджали розгорнуті карантинно-пропускні пости.

Про це повідомив головний дільничний Валківського відділу поліції Микола Коваленко.

Як стало відомо,що громадяни, родичі яких живуть в Високопіллі, приїжджають з Валок або Харкова і передають своїм близьким продукти на блокпосту.

Блок-пост, фото МВС
Блок-пост, фото МВС


Нагадаємо, 13 квітня в Валківської ЦРЛ померла 71-річна жінка з Высокопілля. У неї лабораторно підтвердили коронавірус. Померла продавала свічки у місцевій церкві і могла контактувати з великою кількістю людей. Село закрили на карантин. А 20 квітня від коронавірусу померла ще одна літня 70-річна мешканка Высокополля.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

У селі щодня дезінфікують вулиці. В'їзд і виїзд в населений пункт обмежений і тільки за перепустками. Патрулі перевіряють, щоб люди ходили в масках, а також запитують, з якою метою вони вийшли з будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус не один, а три - вчені шокували відкриттям

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комаровський показав наслідки пандемії в різних країнах - алкоголь замість антисептика, секс-іграшки в тренді

Також «Знай.ua» писав, що Вакцина від Covid-19 - Британія запускає у виробництво мільйони доз