В Харкові на одному з ринків міста продають м'ясо, овочі та інші продукти харчування просто на вулиці у відкритому вигляді попри карантин.

Відповідні кадри опублікували в Телеграм-каналі "ВЕХА (Харьков)".

Фото ВЕХА (Харьков)

Фото ВЕХА (Харьков)


Так, в Харкові на 533 мікрорайоні на невеличкому ринку люди продають м'ясо овочі, сало, консервацію та інші продукти просто на вулиці. При цьому більшість продуктів не накрита і ніяк не захищена від різноманітних вірусів. Незважаючи на карантин люди не вжили жодних заходів щоб мінімізувати зараження.

Фото ВЕХА (Харьков)

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото ВЕХА (Харьков)

Як уникнути зараження коронавірусом?

• Регулярно і ретельно мити руки
• Уникати близьких контактів із особами, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань
• Не торкатися руками очей, носа і рота
• Прикривати паперовою хустинкою рот і ніс, коли кашляєте чи пчихаєте
• Регулярно протирати поверхню (на робочому місці, у квартирі тощо) хімічними дезінфікуючими засобами
• Використовувати маску у разі підозри щодо захворювання або при допомозі хворим

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, "Голодні ігри" в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.