ДТП у Харкові зі швидкою допомогою, у якій загинули троє людей і четверо отримали травми, сталася з вини дівчини, яка перебувала за кермом легкового автомобіля Daewoo. Про це повідомляє спільнота «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на власні джерела.

Наголошується, що 27-річна дівчина-водій знаходилася в стані алкогольного сп'яніння. В її автомобілі також була виявлена пляшка зі спиртним.

Скрін, «Харків 1654» Facebook
Скрін, «Харків 1654» Facebook

Наголошується, що і дівчина, і чоловік, який перебував з нею в автомобілі, загинули на місці аварії. Також загинув водій швидкої допомоги - Клімов Олександр Анатолійович. Спільнота публікує його фото.

Фото: Клімов Олександр, "1654"
Фото: Клімов Олександр, "1654"
Фото: Клімов Олександр, 1654

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Для діток багатих батьків немає нічого святого, крім них самих, вони вважають себе сильними світу цього, але не на цей раз. Шкода ні в чому неповинну людину. Вічна пам'ять!», «Дітки багатих батьків, а тим більше сильних світу цього, на ланосах не їздять... А в іншому ви праві», «Хтось бухає, а хтось не в той час не в тому місці, шкода людини. Ось так живеш, щось плануєш, спасаєш людей, мить і тебе вже ніхто не врятує», «Занадто м'які закони для п'яних водіїв», - пишуть в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, раніше у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавого ДТП потрапив на відео.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі