У Харкові масштабна пожежа на парковці знищила одразу п'ять автомобілів. Про це повідомили в співтоваристві «Типова Салтівка - Харків» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що пожежа сталася пізно вночі 11 квітня. Вогонь охопив одразу декілька автомобілів.

«Горить півпарковки машин на холодку. З добрим ранком, Титаренківський 20, вже пожарки загасили, але як завжди - від машин залишається нічого», - пишуть автори посту, публікуючи відео пожежі.

«Замість того, щоб гасити, ми ходимо з ліхтарем. Як завжди, нічого нового», - обурюються в коментарях городяни.

«Відповім не розуміючим. Через велику кількость неправдивих викликів сигнал до пожежних приходить не відразу. Також може бути ситуація, коли найближча пожежна частина на виїзді і надіслали сусідню (за 10 км)», - пояснюють інші.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прям сейчас, горит пол парковки машин на холодке🔥 С добрым утром Титаренковский 20, уже пожарки потушили, но как всегда от машин остаётся ничего.

Geplaatst door Типичная Салтовка - Харьков op Vrijdag 10 april 2020

У ДСНС Харкова рассказали, що виклик до них надійшов о 3:18 ночі, пожежа сталася на автомобільній стоянці гаражно-будівельного кооперативу. Коли пожежники прибули, вогонь вже встиг охопити машини Тoyota Camry 2013 року випуску і ВАЗ 21115. Полум'я також частково пошкодило ще три припарковані поруч машини - Infiniti, Nissan Juke і ВАЗ 2101.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

На ліквідацію пожежі знадобилося 20 хвилин. Причиною загоряння пожежники називають навмисний підпал.

Нагадаємо, до чого довели пожежі в Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію у повітрі. Пожежа в Чорнобильської зоні відчуження триває з 4 квітня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Чорнобиль третю добу знищує безжалісний вогонь, тушкують десятки гектарів з повітря.

Також Знай.uа" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?".