Батьки не припиняють дивувати. В умовах карантину все частіше по мережі починають гуляти фотографії очевидців, які бачили, як батьки "вигулюють" свої чад, точніше де вони з ними гуляють.

В цей раз відзначився харків'янин, який вирішив погуляти зі своєю дитиною на даху будинку. Ну, а що? І погуляв і карантин не порушив.

Свидителями цієї "прогулянки" стали читачі Телеграм-каналу ВІХА (Харків) і саме там і виставили фотографію батька який гуляє на даху .

прогулянка на даху, скріншот з Телеграм
прогулянка на даху, скріншот з Телеграм

З одного боку таких батьків можна зрозуміти, все-таки дітям складно усидіти стільки часу вдома під замком. І до того ж малюкам потрібно дихати свіжим повітрям для зміцнення імунітету. А з іншого боку, діти звикають до таких небезпечних "прогулянок" і немає гарантії, що потім вони не захочуть так погуляти самостійно в майбутньому, а це вже загрожує їхній безпеці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

прогулянка на даху, фото: Телеграм
прогулянка на даху, фото: Телеграм

Нагадаємо, один з киян знайшов вихід з карантинного заборони гуляти на вулиці з дітьми, і саме тому повів свою маленьку дочку гуляти...на дах будинку в якому вони живуть. Кадри цієї "прогулянки" встигли зняти жителі, ймовірно, сусіднього будинку. Відповідні фото вже потрапили в мережу, їх вже виставили на різних Телеграм-каналах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З собакою гуляти можна, а з дитиною - ні, у Моз пояснили найбільш суперечливий заборона

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як не зійти з розуму з дітьми на карантині - двічі мама і психолог "Від пацанки до панянки" поділилася секретами

Також «Знай.ua» писав, що Комаровський дав цінні поради батькам на час коронавіруса - прогулянки, безпека та імунітет