У Харкові, незважаючи на карантинні заходи, продовжують працювати стихійні ринки. Про це написали в співтоваристві «Х**вий Харків» в Instagram.

Зокрема, йдеться про стихійний ринок на вулиці Одеській.

«На Одеській про карантин навіть не чули, барижный ринок працює повним ходом. Багато без масок і не дотримуються дистанції», - пише автор поста, публікуючи фото, зняте на місці подій.

«Були б гроші, сиділи б вдома. Не від хорошого життя там сидять», «Від вірусу може і не помруть, а від голоду точно.... Ось і торгують», - вважають деякі коментатори.

«Це неправильно. І це не такі бабусі, які виростили на городі і продають. У них там газелі з товаром на парковці стоять. Це стихійний ринок. Нехай створюють петицію і облаштовують його, як був раніше,10 років тому. Але і тоді, вони будуть торгувати поза межами ринку. Легше "дати на лапу" чим торгувати офіційно. А мусори покривають їх, суцільна корупція», «Сидять не від великого розуму. Думають, що все пройде повз них. Недооцінюють всього ризику для них», «Ну ось де в такі моменти патруль? Ці бабки зараз там всі штабелями і поляжуть... Нашим старим все одно, вони до смерті починають готуватися задовго до неї, гроші відклали, костюм приготували - можна й помирати», «Трупики. П. с. Кернес», - обурюються інші.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: «Х**вий Харків» в Instagram
Фото: «Х**вий Харків» в Instagram
Фото: «Х**вий Харків» в Instagram

«Багато без масок. А ви людям дали маски? Щоб вони у них були? Може у людей немає грошей», «А що сказати, нехай по 17 тисяч штрафануть і продавців, і покупців без масок, і відразу будуть зміни», «Найцікавіше, що таке скрізь. Ми з сім'єю дотримуємося правил карантину, але таке відчуття, що тільки ми це робимо», - додають харків'яни.

Нагадаємо, за якими правилами Україна житиме на карантині
Поки українці сидять на карантині, в країні відбуваються зміни. Уряд, намагаючись підлаштуватися під нові обставини, ухвалює відповідні рішення та встановлюючи нові правила.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців примусово одягнуть в маски

Також Знай.ua писав, супермаркети знизили ціни на популярні продукти