У Харкові стався трагічний випадок – літній чоловік врятував з води маленьку дитину, але сам вибратися не зміг і загинув. Про це повідомили в місцевому Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як повідомляється, все відбулося у п'ятницю, 27 березня, близько полудня. В 12:33 рятувальникам повідомили про те, що на Олексіївському водосховищі, розташованому в районі вулиці Клочківській, потонув чоловік.

Лікарі, які прибули на місце події, встановили, що у воді загинув 66-річний чоловік. Загиблий побачив, як у воду з берега під час прогулянки впав маленький дитина, і кинувся йому на допомогу. Врятувати малюка літньому чоловікові вдалося, а от сам він вибратися з холодної води вже не зміг.

Бригаді швидкої допомоги залишалося тільки констатувати факт смерті пенсіонера в результаті утоплення.

«Дуже шкода, треба карати батьків за недогляд», - пишуть в коментарях до повідомлення харків'яни, висловлюючи співчуття рідним загиблого.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну.

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві замість видобутку зловили людську голову в пакеті.

Також "Знай.uа" писав про те, що під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі - деталі крижаний трагедії.