На Харківщині підтвердився перший випадок зараження коронавірусом в області. Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Наголошується, що першому харківському пацієнтові з діагнозом Covid-19 ще немає і 30 років. Зовсім недавно він повернувся з поїздки до Франції, де, ймовірно, і заразився небезпечною хворобою.

В даний час хворий почуває себе нормально і проходить симптоматичне лікування вдома, в самоізоляції. Госпіталізувати його немає потреби, впевнені харківські медики.

Також були перевірені особисті контакти молодої людини – з моменту повернення він безпосередньо спілкувався з 17 людьми. Їх усіх відправили в самоізоляцію, за їх станом стежать медики.

Цю інформацію підтвердив губернатор області Олексій Кучер.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Це ж що цей чоловік зробив, як допросився зробити тест!!??? Люди лежать в інфекційній лікарні, їм відмовляють у тестах тільки тому, що типу за кордоном не були! А те, що є всі симптоми, нікого не хвилює», «А не фіг було під чесне слово відпускати прибулих!!! На карантин потрібно було садити! А тепер що? Будемо лікувати всю країну!», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також «Знай.ua» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".