Поки вся країна на карантині через коронавірус, і тисячі українців масово позбавляються роботи, в Харкові в одному з магазинів був помічений незвичайний продавець. Фото «реалізатора» опублікували в співтоваристві «Х**вий Харків».

На знімку – чарівна сіра пухнаста кішка з білою грудкою і лапками, яка незворушно сидить на рекламному боксі з сигаретами посеред торговельного залу.

«Коли реалізатор на карантині, але продажі робити треба», - підписали опубліковане фото автори посту.

Фото: «Х**вий Харків»
Фото: «Х**вий Харків»
Фото: «Х**вий Харків»

«Про це ж киця по імені Ксюша», «Улюблена Ксюша», «Він класний. «50×50», заходиш в магазин і шукаєш його», «Це точно кішка. Щоранку заходив туди за сигаретами» - впізнають «продавця» деякі харків'яни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Повне пі**абольство!!! Ніхто б не дав сфоткати так!!! Це постановка!», «Пі**абольство - це твоє життя. А кіт реально там мешкає», - сперечаються коментатори.

Городяни сходяться на тому, що пухнастий продавець дійсно піднімає продажі власникам закладу – заради спілкування з ним багато хто вибирає саме цей магазинчик.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також «Знай.ua» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".