Захисні маски шиють 10 багатодітних мам. Про це розповіла KHARKIV Today керівник громадської організації "Асоціація багатодітних сімей АММА" Юлія Ібрагім.

"Вже тиждень шиємо маски для всіх соціально вразливих категорій населення бабусі та дідусі, які у нас живуть поблизу і не забезпечені масками, багатодітні сім'ї, передаємо прикордонникам і в зону ООС. Соцзахист (управління праці та соцзахисту — ред.) попросила маски, всі пішли на карантин, а вони в будь-якому випадку працюють, і ясна річ, що не купити стільки одноразових масок. Звернулася служба пробації на понеділок, я їм теж обіцяла пошити, будемо встигати. Друзям, знайомим, сусідам, кому необхідно намагаємося відшивати", — розповіла Юлія Ібрагім.

пошиття масок, фото KHARKIV Today
пошиття масок, фото KHARKIV Today

пошиття масок, фото KHARKIV Today
пошиття масок, фото KHARKIV Today

За попередньою інформацією, багатодітні матусі пошили близько 500 масок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зараз у нас вже близько 10 багатодітних мам, вони вдома шиють, одна тільки приходить шити до нас в організацію. Відгукуються всі нові мами і кажуть, що ми пошиємо. Проблема велика — гумка, якщо тканина у кожного десь знаходиться, буває нам передають потроху, то гумка стає проблемою. Хоча ось буквально недавно ми так раділи — старий запас був, так він дуже швидко пішов, швидкий розхід. Штук 30-40 виходить в день від однієї матусі, в залежності від зайнятості будинку. Поки є потреба, будемо робити", — пояснила вона.

маски, фото KHARKIV Today
маски, фото KHARKIV Today

маски, фото KHARKIV Today
маски, фото KHARKIV Today

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають

Також «Знай.ua» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки"