Будучи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік вбив двох кошенят, які жили з ним в його квартирі.

Інцидент стався ще 27 січня минулого року. П'яний чоловік серед білого дня викинув з балкона двох маленьких кошенят. І це все це сталося на очах у жителів сусіднього будинку. Після чого повернувся до себе у квартиру.

Комінтернівський районний суд виніс рішення у справі про живодера, який 27 січня 2019 року, будучи у стані алкогольного сп'яніння, виніс двох кошенят на балкон загального користування на 12 поверсі і скинув з нього тварин. В результаті чого одне кошеня загинуло на місці, а друге від численних травм у ветеринарній клініці, куди його привезли поліцейські.

Кайданки
Кайданки

Незважаючи на те що обвинувачений свою провину не визнав, суд вивчив докази і свідчення очевидців, які бачили чоловіка на балконі під час злочину, і визнав живодера винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові рятують собаку без лап - покалічену тварину розповів про все поглядом, повним жаху

Як повідомляє портал «Знай.ua» Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон

Також «Знай.ua» писав, що В запорізькому супермаркеті в камері зберігання кинули маленького члена сім'ї: сидів смирно, з сумними очима

Нагадаємо, також Киянам заборонять фотосесії "з милим хлопцем" - без цих кадрів осиротіє Instagram