У Харкові в суботу 21 березня очікується хмарна, дощова погода. Про це попередили на сайті Sinoptik.

Температура повітря 21 березня в Харкові не перевищить 3-9 градусів тепла, а вночі опуститься до 5 градусів нижче нуля.

найтеплішим цей день, 21 березня, був у Харкові в 1990 році, коли повітря прогрілося до 16,5 градусів вище нуля. А надзвичайно холодним – в 1963 році, тоді городяни замерзли в 18,7-градусний мороз.

Погода в Україні 21 березня, Укргідрометцентр

за народним прогнозом погоди у цей день, 21 березня, шанувалися преподобні Лазар і Афанасій Мурманські. В астрономії 21 березня – день весняного рівнодення, після якого природа остаточно вступає у літній період. Тривалість ночі і дня зрівнюється, і далі день тільки збільшується. Для північної півкулі в цей день починається автономическая весна, а для південного – навпаки, осінь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазвичай період рівнодення супроводжується сильним, поривчастим вітром і зливою. Вважалося, що якщо до цього дня повертаються жайворонки, то весна буде теплою і ласкавою. Високі хмари, швидко проносяться по небу, передвіщали гарну погоду на найближчий час.

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.