У Харкові вже кілька днів триває карантин через пандемію коронавірусу. Містяни масового скуповують продукти харчування, антисептичні засоби, медичні маски та різноманітні ліки.

Через такий ажіотаж медичних масок та антисептичних засобів не вистачить на всіх. Можна обійти ціле місто і залишитися ні з чим. Наприклад, в мережу виклали відео як жінка прийшла в аптеку за антисептичними засобами, а їй відразу заявили, що все вже розкупили. При цьому харків'яни розкупили не тільки антисептики, а й сприт з якого можна виготовити такі засоби.

Аптека, фото Знай.ua


Відзначимо, що навіть якщо в аптеку привозять антисептики і маски, то цілу партію розмітають буквально за лічені хвилини. Відзначимо, що в цей період краще більше часу проводити вдома, і не залишати його без крайньої на те потреби. Уникайте місць з великим скупченням людей, часто мийте руки, і уникайте дотиків до обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, серед 25 нових випадків зараження в Польщі коронавірусом – двоє українців, один з яких приїхав з Німеччини, а інший безпосередньо з України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак заявила, що в області були екстрено госпіталізовано 30 осіб з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.ua писав, що митниця України запустила інтерактивну карту, на якій відмічені діючі і закриті на час карантину пункти пропуску.