Кабмін ввів додаткові заходи карантину, щоб уникнути поширення коронавирусної інфекції. Зокрема в містах закривають усі заклади крім, аптек, заправок і продуктових магазинів. Також ці карантинні заходи стосуються і закриття метрополітену.

Але незважаючи на рішення Кабміну, мер Харкова Геннадій Кернес не збирається слідувати цим карантинним заходам. Він заявив, що не має наміру слідувати заклику президента Володимира Зеленського про закриття на час карантину метрополітену, передає "Українська правда".

Фото з фейсбук Геннадія Кернеса
Фото з фейсбук Геннадія Кернеса

"Я проти закриття метро і закривати його не збираюся! Метро користуються всі категорії пільговиків. Вважаю абсолютно необгрунтованим таке рішення для міста, де не зафіксовано жодного випадку захворювання. Люди повинні якось їздити на роботу і пересуватися", - заявив він.

У харківських публиках підтверджують, що метро в місті досі працює. При цьому ніхто не збирається закривати його на карантин.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кабмін прийняв рішення, от тільки метро в Харкові працює за розкладом і закриватися не збирається", - сказано в повідомленні спільноти "h_kharkov".

Скріншоти

Зауважив, що станом на 16 березня в Україні лабораторно підтверджено 5 випадків інфікування коронавірусом.

Також Знай.иа писав, у Чернівецькій області зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом В Україні підтвердили ще два випадки зараження небезпечною інфекцією