У Харкові до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 17 березня вологість повітря в Харкові становитиме від 42 до 75%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -4 до +5 градусів.

Погода у Харкові, фото Знай.ua


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 05:40, а захід можна побачити у 17:45.

17 березня відзначається день пам'яті преподобного Герасима Йорданського. У народі Герасима називають Грачевником, тому що з цього дня з теплих країв прилітають граки: "Грак на горі - так і весна на дворі". Якщо грак прилетів, через місяць сніг зійде. Коли грак з землі хворостину підіймає - сонячне літо обіцяє. Якщо граки кричать, значить погода скоро зіпсується (скоріш за все буде дощ).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.