У Харкові невідомі зіпсували автомобіль, закидавши його продуктами. Дивну картину спостерігали на Північній Салтівці, на вулиці Метробудівників, 9. Про це розповіли в співтоваристві «Х**ва Салтівка. Харків» у соціальній мережі Facebook.

Як відзначають очевидці, автомобіль закидали «олією, борошном, яйцями, курячими ніжками і туалетним папером». Не зрозуміло, кому могла знадобитися так знущатися над машиною, але городяни припускають жіночу помсту.

«Якісь дивні розваги на Північній Салтівці. Облили машину маслом, борошном і яйцями. Зверху ще додали курячі ніжки і туалетний папір за смаком. Це натяк дівчині, що вона не вміє готувати?», - дивується автор посту.

«Х**ва Салтівка. Харків»
«Х**ва Салтівка. Харків»

«Х**ва Салтівка. Харків»
«Х**ва Салтівка. Харків»
Фото: «Х**вая Салтівка. Харків»

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Лише б продукти переводити. Тепер на Мийці в два куша візьмуть», «Це натяк, що її смажити пора...», - припускають коментатори під публікацією.

«Мені здається, вона навпаки, чоловікові вечерю приготувала. Прощальний», «Теж така думка з'явилася. Мабуть, млинці неправильно вимагав на масляну», - сміються харків'яни в коментарях.

Нагадаємо, раніше львовянина оригінально привітали з Днем народження, мережа в шоці, - "може, це така помста?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом банда в масках увірвалася в голови лісгоспу, орудували звірі: вимордували на очах у дітей

Також Знай.uа писав, що неадекват відкрив прицільний вогонь в нічному клубі, півтори десятки постраждалих: кадри безладу.