Після того, як був оголошений карантин через коронавірус, жителі Харкова піддалися масової паніки і кинулися в магазини скуповувати товари.

Відповідні фото опублікували в соціальній мережі instagram в спільноті "h_kharkov".

Люди швидко змітають з полиць у супермаркетах крупи, яйця і різні консерви. Таким чином люди готуються пересидіти карантин вдома, і не залишати його без крайньої на те необхідності.

"Почалося в АТБ на Олексіївці", - сказано в повідомленні "h_kharkov".

Фото h_kharkov


Відзначимо, що на даний момент немає ніяких даних про те, що карантин в Україні буде настільки суворим, що підвіз товарів у магазини не буде здійснюватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у МОЗ пояснили, як українцям не запанікувати на карантині.

Як повідомляв портал Знай.ua , на "карантин" з 12 березня закривають усі дитячі садки, навчальні заклади і скасовують всі масові заходи в Києві.

Також портал Знай.ua писав, що разом з введенням певних обмежень, які почнуть діяти з 12 березня, вводяться додаткові заходи безпеки у столичній мерії.