Замикання електропроводки, і як результат – пожежа. Таке НП сталося в ТРЦ "Караван" , який розташований по вулиці Героїв Праці, 7. Ось тільки загоряння було навчальним, у рамках відпрацювання плану дій рятувальників і співробітників магазину у разі пожежі.

За легендою, епіцентром пожежі стало приміщення на другому поверсі торгового центру. Площа пожежі склала 20 кв. м. Супермаркет сильно затягнуло димом.

Після сигналу пожежної сигналізації адміністрація евакуювала з будівлі відвідувачів і працівників.

«На момент прибуття відділення 27-ї Державної пожежорятувальної частини 56 осіб успішно покинули приміщення закладу. Але 1 співробітник ще знаходився всередині торговельного приміщення і не міг самостійно вийти», - йдеться у повідомлення прес-служби ДСНС.

врятована дівчина, джерело: gx.net.ua
врятована дівчина, джерело: gx.net.ua

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В ході розвідки виявили постраждалу в задимленому приміщенні. Жінку винесли на руках і передали в руки медиків.

Одночасно з цим, рятувальники ліквідували займання.

Після виконаної роботи співробітники ДСНС провели майстер-клас для персоналу торгово-розважального комплексу щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на робочому місці.

навчання, джерело:gx.net.ua
навчання, джерело:gx.net.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом полум'я охопило готель поряд з автозаправкою, - трасу затягнуло чорним димом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київ перетворився на місто палаючих автомобілів - сів за кермо і потрапив в пекло

Також «Знай.ua» писав, що У Києві загорілася машина, повільні пожежні довели українців до сказу - "заїхали за шампурами?"