Двох молодиків, які вбили дівчину в Харкові і спробували спалити її тіло, затримали правоохоронці. Про це повідомили в ГУ Національної поліції області.

Зазначається, що 25-річну дівчину, яка працювала в Харкові швачкою, знайшли мертвою з перерізаним горлом у колекторі на березі річки Уди. Вбивці спробували замести сліди, загорнувши тіло в газету, обливши бензином і підпаливши його.

Проте, незважаючи на це, дівчину змогли впізнати. Під підозру потрапили її знайомі - 30-річний житель селища Пісочин і 27-річний харків'янин. Обидва вже притягувалися до кримінальної відповідальності раніше.

У процесі розшуку цих громадян виявилося, що вони намагаються ховатися, постійно змінюючи місце свого перебування. Обох вдалося затримати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З'ясувалося, що мотивом для вбивства стало бажання заволодіти майном жертви. Чоловіки заманили дівчину, з якою напередодні випивали, на прогулянку до річки і там перерізали їй горло битою пляшкою. Тіло жертви спробували сховати, а телефон та інші особисті речі забрали з собою.

За скоєне обом зловмисникам загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

Додамо, що згоріле і понівечене жіноче тіло було знайдено в колекторі в одному з парків Харкова. Перед смертю жертву жорстоко побили, їй перерізали горло.

Нагадаємо, раніше У будинку екс-міністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

"Знай.uа" писав, що Вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії.