Полтавський апеляційний суд пом'якшив міру запобіжного заходу для 27-річного співробітника патрульної поліції Харкова Андрія Бондарця, який поранив пасажира автомобіля Subaru Forester. Замість тримання під вартою полицейскогог відправили на цілодобовий домашній арешт. Про це повідомив адвокат поліцейського Ярослав Смілянський.

Хочемо нагадати,що вночі 13 лютого екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на вулиці Зубарєва троє чоловіків розпивають алкоголь.Але компанія збиралася продовжити свій відпочинок і сіла в автомобіль Subaru Forester.

Співробітники патрульної поліції розшукали машину, за кермом якої нібито був чоловік у стані алкогольного сп'яніння. Але на вимогу поліції про зупинку, водій ніяк не відреагував. В результаті, автомобіль вдалося наздогнати лише в селі Хролі (Харківський район), коли транспортний засіб застряг посеред поля.

За деякою інформацією, водій машини Subaru спробував переїхати одного з патрульніх, коли той наблизився до його машини. Після цього правоохоронець впав на землю і тричі вистрілив в автомобіль. У підсумку, дві кулі потрапили в пасажира, який сидів на задньому сидінні. Одна куля потрапила в поперек, а друга – в праву лопатку.

підстрелена Subaru, джерело gx.net.ua
підстрелена Subaru, джерело gx.net.ua

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З місця стрілянини авто з пораненим тут же зникло.Потім стало відомо, що водій помчав у 25-ту міську клінічну багатопрофільну лікарню, щоб його товаришеві допомогли лікарі.

Інцидент кваліфікували за ч. 2 ст. 365 (перевищення службових повноважень співробітником правоохоронних органів) КК України. Якщо провину співробітника поліції доведуть у суді, то він може провести за ґратами до 10 років. Розслідуванням займається територіальне управління ДБР в р. Полтава.

Нагадаємо, у 27-річного співробітника поліції є дружина, яка знаходиться в декреті і не працює, а також п'ятимісячна дитина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові копа, який відкрив стрілянину в метро, відправили в дивне місце, і це - не в'язниця

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дитина спливає кров'ю! У Львові нещасна мати кинулася в ноги поліцейським

Також «Знай.ua» писав, що Налякав увесь місто: розлючений чоловік ледь не здійняв у повітря машину з поліцейськими, відео