На території харківського ринку “Барбашово” трагічно загинув 16-річний Максим Борзов. Про це повідомив батько підлітка.

Трагедія сталася під час роботи на одній з торгових майданчиків ще 27 лютого. За словами Андрія Борзова (батька хлопчика), в той день він привіз сина у цех на вулиці Киргизькій, 19 до знайомих з ТОВ “Слобожанська будівельна компанія”, в якій сам багато років пропрацював.

За домовленістю з начальником виробництва, підліток повинен був виконувати нескладну роботу, яка не пов'язана з ризиком.Залишивши сина під наглядом, чоловік поїхав у справах.
Ввечері йому зателефонували на мобільний і повідомили, що Максим отримав серйозні травми, впавши з висоти на території ринку “Барабашово”. Андрій, кинувши всі справи, та помчав до місця події, однак не встиг застати сина у свідомості.
«У хлопчика були численні травми, розбитий череп, з якого шла кров… Все було в крові. Також було видно, що сильно травмована спина», — розповідає батько загиблого.

Прибулі медики намагалися реанімувати Максима, проте по дорозі до лікарні хлопчик помер.

довідка про смерть, джерело: newsroom.kh.ua
довідка про смерть, джерело: newsroom.kh.ua

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У прес-службі ТЦ Барабашово" факт трагедії підтвердили, проте запевнили, що загиблий не був співробітником ринку, а працював у приватній фірмі-підряднику.

У прес-службі поліції Харківській області повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 272-2 ("порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей") ККУ. Проводяться слідчі дії.

Нам вдалося зв'язатися з уповноваженою особою ТОВ “Слобожанська будівельна компанія”, однак там заявили, що до події компанія не має ніякого відношення.

За словами батька загиблого Максима, на зв'язок з ним з боку будівельної компанії поки ніхто не виходив.

Нагадаємо, раніше У Тернополі двох чоловіків на смерть завалило землею посеред ночі, заробітки обернулися трагедією

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зварився живцем: в Харкові комунальник загинув в страшній аварії

Також «Знай.ua» писав, що Збіг? У Лондоні при загадкових загинув російський мільярдер, відомий на весь світ