У Харкові службовий пес аеропорту зумів винюхати наркотики у громадянина, який стверджував, що його багаж абсолютно «чистий». Про це повідомили в Державній митній службі.

Як стало відомо, інцидент стався на митному посту «Харків-аеропорт» Слобожанської митниці. Пес по кличці Тайсон вказав на одну з валіз, який вже був просканувати. При цьому пасажир, якому належав багаж, стверджував, що не везе нічого протизаконного.

Фото: прикордонна служба
Фото: прикордонна служба

Однак Тайсон не вгамовувався і продовжував сигналізувати про знахідку. Прикордонники влаштували особистий огляд вмісту валізи, яким так зацікавився пес. При більш ретельному огляді в особистих речах пасажира виявили роздруковану упаковку жувальної гумки, в якій був захований невеликий згорток з паперу. У згортку знайшли близько трьох грамів кристалічного речовини білого кольору, імовірно – наркотику.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чоловіка-власника валізи з «сюрпризом» чекає суд, а Тайсона – подяка за службу.

Нагадаємо, раніше У Харкові рятують собаку без лап - покалічену тварину розповів про все поглядом, повним жаху

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Чорнобилі врятували покалічену "птаха смерті", і радіація тут ні при чому - містичні кадри

Також «Знай.ua» писав, що Собаки можуть обчислювати коронавірус холодним носиком - неймовірне відкриття стане порятунком.