У Харкові матусі з коляскою, яка перебігала дорогу у невстановленому для цього місці правоохоронці зробили зауваження, але у відповідь почули нецензурну лексику.

Про це повідомляє в instagram спільнота "h_kharkov".

Так, у Харкові матуся з коляскою перебігала дорогу в невстановленому для цього місці. Все, що відбувається зауважив правоохоронець, і зробив зауваження жінці. Але у відповідь вона почала скандалити, і доводити свою правоту поліцейському. При цьому правоохоронець хотів просто пояснити, що неподалік знаходиться пішохідний перехід, і там вона може безпечно переходити дорогу, а не наражати на небезпеку себе та дитину.

Скріншот з відео

"Природний відбір на Бот. Саді. Постійно на цьому місці матусі й татусі з колясками перебігають дорогу. Поліція зробила зауваження, але була надіслана нах*й. Все.", - сказано в підписі під відео "h_kharkov".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю подію.

"Штрафи повинні бути, а не зауваження! Коли #яжмати позбудеться пачки памперсів, зрозуміліше буде!" "А що хотіли, це ж типова яжмати, у них мозок наповнений тим же, чим і памперс чада", "бичка,ще й рот відкриває. Вже б тихцем пішла. Наш дебилоидный народ непереможний!", "Дурним або тупим людям доводити щось марно, факт", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в 2019 році в наземному комунальному транспорті пасажири та гості міста забули 1927 особистих речей.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві сталася пожежа в маршрутному автобусі.

Також "Знай.uа" писав, що в Рівному молодий хлопець викрав маршрутку і почав нею перевозити місцевих пасажирів.