Температурний рекорд був зафіксований у Харкові 1 березня.

За даними сайту "Кліматичний моніторинг", максимальна температура вдень склала 9,7 градуси (що є відхиленням від норми на +5,4 градусів).

Попередній рекорд датувався 2016 роком, коли 1 березня температура склала +9 градусів.

Нагадаємо, що Харків пережив аномально теплий лютий. Відхилення від норми склало 4,8 градуси.

температурні рекорди, скріншот з відео

А якою буде погода в найближчі дні, дивіться нижче:

2 березня - мінімальна темература буде мінус 2 градуси, максимальна - плюс 9 градусів. Хмарна погода буде триматися в Харкові до самого вечора. Без опадів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

3 березня - мінімальна температура - плюс 2 градуси, максимальна - плюс 9 градусів. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Уночі йтиме дрібний дощ, який вранці посилиться, але до полудня він повинен припинитися.

4 березня - мінімальна температура - плюс 4 градуси, а максимальна - плюс 13 градусів. Похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів.

Нагадаємо, раніше 11-27 градусів морозу": синоптики охолодили весняний настрій українців тремтячим прогнозом погоди

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогноз погоди на завтра покаже українцям нове життя - синоптик радить триматися обома руками

Також «Знай.ua» писав, що Прогноз погоди на перший тиждень весни засмутить українців - сонце не посміхнеться